Particuliere verkoopmiddag

Iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur hebben wij onze losse verkoopmiddag. Hierbij zijn vrijwel alle rund- en varkensvleesproducten in pakketjes van ± 1 kg te verkrijgen en altijd vers! Ook voor al uw vragen over bereidingsadviezen kunt u deze middag altijd bij ons terecht met uw vraag. Wij helpen u graag.

Wanneer uw vers vlees artikel niet meteen gesneden op voorraad ligt, snijden wij het graag voor u ter plaatse naar wens in onze werkplaats; mits het in voorraad ligt. Let op, want deze middag hanteren wij OP=OP!

Om dit te voorkomen, adviseren wij u om vooraf te bestellen; dan is het er altijd.

Tijdens deze middag kunt u ook uw reeds geplaatste bestelling komen afhalen.


slagerij3v2.JPG

Leurse ambachtssmaak rundvlees en varkensvlees

Heeft u al kennis gemaakt met onze gepekelde rauwe hammen, gekookt buikspek, ontbijtspek of niet te vergeten onze beroemde droge worst? Slagerij J. Goos beschikt over een eigen pekelruimte, droogkamer en authentieke rookschouw. Wij maken dan ook echte Leurse ambachtsproducten waar wij trots op zijn.

Slachterij & Slagerij

Wij slachten onze runderen en varkens nog zelf. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij u van het beste stukje kwaliteitsvlees voorzien. Bij ons wordt al het vee voorafgaand aan de slacht levend gekeurd door een dierenarts. Na de slacht worden alle runderen en varkens gekeurd door een keurmeester van de NVWA. Na deze keuring mogen wij het vlees verder bewerken en verkoopklaar maken voor onze klanten. Omdat wij aan de Europese etiketteringsregelingen voldoen; kan ieder stuk vlees altijd worden herleid naar het oorspronkelijk vee.

In onze slagerij bewerken wij vervolgens het rund- en varkensvlees dat wordt klaargemaakt voor bestellingen aan bedrijven, restaurants, instellingen en particulieren. Dit gebeurt uiterst zorgvuldig en wordt voortdurend getoetst aan de huidige HACCP(hygiëne) normen. Omdat ons vlees steeds van dezelfde mesters uit de nabije regio komt, kunnen wij ten alle tijde 100% kwaliteit garanderen en die aan u aanbieden.

Tevens wordt in de slagerij alles voorbereid voor onze particuliere losse verkoop op donderdagmiddag. Benieuwd naar waar uw stuk vlees precies vandaan komt? Vraag het ons gerust..