Particuliere verkoopmiddag

Iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur hebben wij onze losse verkoopmiddag. Hierbij zijn vrijwel alle rund- en varkensvleesproducten in pakketjes van ± 1 pond te verkrijgen en altijd vers! Ook voor al uw vragen over bereidingsadviezen kunt u deze middag altijd bij ons terecht met uw vraag. Wij helpen u graag.

Wanneer uw vers vlees artikel niet meteen gesneden op voorraad ligt, snijden wij het graag voor u ter plaatse naar wens in onze werkplaats; mits het in voorraad ligt. Let op, want deze middag hanteren wij OP=OP!

Om dit te voorkomen, adviseren wij u om vooraf te bestellen; dan is het er vrijwel altijd.

Tijdens deze middag kunt u ook uw reeds geplaatste bestelling komen afhalen.


slagerij3v2.JPG

Leurse ambachtssmaak rundvlees en varkensvlees

Heeft u al kennis gemaakt met onze gepekelde rauwe hammen, gekookt buikspek, ontbijtspek of niet te vergeten onze beroemde droge worst? Slagerij J. Goos beschikt over een eigen pekelruimte, droogkamer en authentieke rookschouw. Wij maken dan ook echte Leurse ambachtsproducten waar wij trots op zijn.

Kwaliteit & Duurzaamheid (hoe werken wij?)

Wéten wat je eet

Wij streven ernaar u van een mooi stuk vlees te kunnen voorzien met een zo klein mogelijke CO2-foodprint. Hoe doen we dat? Om te beginnen verkopen we bewust geen vlees dat afkomstig is uit het buitenland. Al ons rund en varkensvlees komt uit Nederland van een vast aantal lokale boeren uit de regio. Onze scharrelkipfilet is afkomstig uit Sint – Willebrord.

Daarbij slachten wij als één van de weinigen nog zelf. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij u van het beste en meest duurzaam stukje kwaliteitsvlees voorzien. Dit betekent zo min mogelijk transport doordat we samenwerken met een vast aantal boeren die hun runderen en varkens met liefde en respect behandelen.

Dit met het Beter Leven keurmerk wat betekent dat deze dieren een goed en verzorgd leven hebben ruimte om binnen in het stro te liggen en buiten in de frisse lucht te kunnen lopen en grazen. Tevens wordt al het vee voorafgaand en na de slacht gekeurd door een keurmeester van de NVWA. Na deze keuring kunnen wij het vlees verder bewerken en verkoop klaar maken voor onze klanten. Omdat wij aan de Europese etiketteringsregelingen voldoen; kan ieder stuk vlees altijd worden herleid naar het oorspronkelijke vee.