Ons verhaal

Zo’n 45 jaar geleden heeft Jan Goos de slagerij opgericht. In de loop der jaren is de slagerij uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waar inmiddels de volgende generatie (ook Jan) het stokje heeft overgenomen. We werken met een klein en hecht team van gedreven medewerkers, onze drijfveer is de passie voor goed vlees.

Goed vlees komt volgens onze visie van eigen, Nederlandse, bodem. Wij slachten als één van de weinige slagers nog zelf. Doordat wij het hele proces van inkoop tot verkoop in eigen beheer hebben, kunnen wij u van het beste en meest duurzame stukje vlees voorzien.

Voor eerlijk en authentiek vlees van het rund, varken of kip kunt u bij ons terecht. U kunt een bestelling bij ons plaatsen en dit afhalen op één van de geselecteerde afhaaldagen. Of bezoek op donderdagmiddag onze winkelruimte en kies ter plaatse uit wat u wenst.

Naast het bereiden van vers vlees, verzorgen wij ook complete gourmets en barbecues. In onze webshop vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Als ambachtelijke slager hebben wij veel contact met onze lokale toeleveranciers. Deze boeren zorgen iedere dag met veel liefde en respect voor hun dieren. Voor hen kunnen wij naar wens ook huisslachtingen verzorgen. Een kortere keten bestaat immers niet!

Over ambacht gesproken…Heeft u al kennis gemaakt met onze gepekelde rauwe hammen, gekookt buikspek, ontbijtspek of niet te vergeten onze beroemde droge worst? We bereiden deze ambachtsproducten in onze eigen pekelruimte, droogkamer en authentieke rookschouw.

Jan varkens
Winkelwagen